BIOSKOOP, het allereerste eighties filmevent sinds de 80s

Geschreven door Angelo Vandamme19 februari 2018Leesduur: 2 min.575 keer gelezenNieuwsBIOSKOOP

4/5/2018, Keizerpark Gent – Op vrijdag 4 en zaterdag 5 mei organiseert Future of Events BIOSKOOP in het Keizerpark te Gent. BIOSKOOP is een tweedaags filmevent waarbij alles in teken wordt gezet van de jaren 80. Toegang tot BIOSKOOP is volledig gratis.

Open Air Cinema

De grootste blikvanger van BIOSKOOP is de Open Air Cinema op zaterdag 5 mei. BIOSKOOP valt niet zonder reden zo vroeg op het jaar, Future of Events wil op deze manier het ideale startschot geven van de Gentse zomer. “Het keizerpark in Gent lijkt speciaal voor ons event ontworpen”, weet Angelo Vandamme, Chief Executive Officer van Future of Events ons te vertellen. “Het grasperk met haar verschillende treden is de ideale setting voor onze filmvertoning, de perfecte locatie om samen met vrienden ongedwongen te genieten van een van de beste films uit de jaren 80.”

Eighties event

Future of Events kiest zeer bewust voor de jaren 80 als rode draad doorheen dit event. “De jaren 90 worden zeer vaak als eventthema gebruikt en de jaren 80 worden vaak wat vergeten”, aldus Ilanja Van Zandycke, Event Coordinator bij het team van Future of Events. “Nochtans hebben de eighties ons veel te bieden. Naast steengoede muziek zoals Michael Jackson & Prince was het ook de eeuw van de walkman en de boombox, films als E.T en Dirty Dancing, videogames als Pac-Man. Allemaal zaken die we in elk aspect van ons event willen verwerken!”

Afterwork

Op vrijdagavond kiest men met BIOSKOOP voor een afterwork. Een logische keuze aangezien afterwork-party’s momenteel het van het zijn in de eventscene. Het weekend inzetten met een drankje en een dansje is voor velen de ideale manier om alle zaken van afgelopen werkweek achter zich te laten. Dit gecombineerd met enkele hitjes uit de jaren 80 is volgens Future of Events de ideale cocktail voor een toffe avond.

BIOSKOOP XL

Op zaterdag krijg je naast The Breakfast Club als film voor de Open Air Cinema nog veel meer te zien. Tal van optredens, DJ-sets en randactiviteiten vullen het programma van BIOSKOOP.

 

Angelo Vandamme

Chief Executive Officer & Founder
Chief Executive Officer & Founder

Angelo is één van de oprichters van Future of Events. Hij zag bijna elk festival in België al voor én achter de schermen en werkte mee aan tal van evenementen, groot en klein. Er is iets magisch aan events dat hem altijd heeft geboeid. Als bezoeker, maar des te meer als organisator. Mensen samenbrengen, zien dat ze zich amuseren, dat ze iets nieuws ervaren en dat ze genieten. Het geeft hem elke keer opnieuw kippenvel. Maar, hij ziet events ook als krachtige communicatietool. Nieuwsgierig als hij is, verdiepte hij zich op eigen houtje in alles wat onder de brede noemer marketing valt. Een doorzetter die graag initiatief neemt en met een duidelijke visie vooral vooruit wil.