Klaar voor een tweede editie van BIOSKOOP

Geschreven door Angelo Vandamme9 maart 2019Leesduur: 2 min.553 keer gelezenNieuwsBIOSKOOP

3-5/5/2019, Keizerpark – Gent. Future of Events brengt hun eighties openluchtcinema, BIOSKOOP, terug voor een tweede ronde. Met 1.000 bezoekers op de teller vorig jaar en heel wat lovende reacties kon Future of Events ook niet anders dan een tweede editie op poten zetten. BIOSKOOP gaat dit jaar door op 3, 4 en 5 mei in het Keizerpark van Gent.

Openluchtcinema

De nadruk van BIOSKOOP ligt wederom op de openluchtcinema. De grootste blikvanger blijft het grote scherm langs het water en de bijhorende projectie. Het park ademt ook een gezellige sfeer uit en is door zijn aanleg ideaal voor filmvertoningen. Dit jaar werd gekozen om op vrijdag Dirty Dancing, de iconische dansfilm uit 1987, te vertonen. Op zaterdag werd gekozen voor Back to the Future, populaire sciencefiction uit 1985.

Eighties Vibe

De rode draad van BIOSKOOP is net zoals vorig jaar de jaren 80. En opnieuw zal dit te zien zijn in de aankleding, het cateringaanbod en de vele activiteiten die gepland staan gedurende deze drie dagen. Er staan ook verschillende optredens gepland met een knipoog naar de eighties. Op het programma staan de stevige garage rockers van Crooked Steps, Men In Tears met echte eighties synthpop en de soulstem van Lady Blaxx. Voor de sportieve bezoekers worden er workshops yoga en 80’s aerobics georganiseerd en de familiedag op zondag voorziet ook voor de allerkleinsten een uitdagend namiddagspel.

Gentse Zomer

BIOSKOOP heeft dus alle ingrediënten om er een leuk weekend van te maken. Of het er nu om gaat om de werkweek achter ons te laten of om de zomer alvast in te zetten. Als nu ook de weergoden BIOSKOOP opnieuw zegenen met hetzelfde schitterende weer als vorig jaar, dan wordt ook de tweede editie opnieuw een weekend om naar uit te kijken.

 

Angelo Vandamme

Chief Executive Officer & Founder
Chief Executive Officer & Founder

Angelo is één van de oprichters van Future of Events. Hij zag bijna elk festival in België al voor én achter de schermen en werkte mee aan tal van evenementen, groot en klein. Er is iets magisch aan events dat hem altijd heeft geboeid. Als bezoeker, maar des te meer als organisator. Mensen samenbrengen, zien dat ze zich amuseren, dat ze iets nieuws ervaren en dat ze genieten. Het geeft hem elke keer opnieuw kippenvel. Maar, hij ziet events ook als krachtige communicatietool. Nieuwsgierig als hij is, verdiepte hij zich op eigen houtje in alles wat onder de brede noemer marketing valt. Een doorzetter die graag initiatief neemt en met een duidelijke visie vooral vooruit wil.