Advertising

Geschreven door Angelo Vandamme26 juni 2021Leesduur: 1 min.165 keer gelezen

Treed je binnekort op en wil je extra reclame maken? Organiseert jouw jeugdbeweging binnenkort een fuif? Een sportevenement in het vooruitzicht? Een buurtfeest? Een concert? Een workshop? Promo voeren op BIOSKOOP kan maar je moet wel op voorhand jouw actie registreren.

Drukwerk

✘ Het uitdelen van flyers of wegwerpartikelen is niet toegelaten. Affiches wel maar enkel op de daarvoor voorziene plekken (gratis).
✘ Enkel acties die op voorhand werden geregistreerd zijn toegelaten. Een actie registreren doe je aan de hand van onderstaand formulier.

Social Media

Future of Events beschikt over verschillende communicatiekanalen waarmee we evenementen van andere organisatoren kunnen promoten.

✘ Facebookpagina’s: Future of Events en BIOSKOOP
✘ Facebookevenementen: afhankelijk van timing aanvraag
✘ Instagram: Future of Events en BIOSKOOP

Meer info over tarieven en voorwaarden kan je aanvragen via onderstaand formulier.

Banners

Elk evenement voorzien we ook werfhekken (340 x 175cm) waar je banners kan op hangen tegen betaling. Deze banners kunnen zowel aangeleverd worden, als door Future of Events voorzien worden. Indien Future of Events de banners laat vervaardigen, worden ze na BIOSKOOP eigendom van de aanvrager.

Meer info over tarieven en voorwaarden kan je aanvragen via onderstaand formulier.

Registreer jouw actie

adverteren@future-of-events.be

 

Angelo Vandamme

CEO & Founder
Chief Executive Officer & Founder

Angelo is één van de oprichters van Future of Events. Hij zag bijna elk festival in België al voor én achter de schermen en werkte mee aan tal van evenementen, groot en klein. Er is iets magisch aan events dat hem altijd heeft geboeid. Als bezoeker, maar des te meer als organisator. Mensen samenbrengen, zien dat ze zich amuseren, dat ze iets nieuws ervaren en dat ze genieten. Het geeft hem elke keer opnieuw kippenvel. Maar, hij ziet events ook als krachtige communicatietool. Nieuwsgierig als hij is, verdiepte hij zich op eigen houtje in alles wat onder de brede noemer marketing valt. Een doorzetter die graag initiatief neemt en met een duidelijke visie vooral vooruit wil.