Corporate

Bedankt om alvast even langs te komen op deze webpagina, maar onze website is nog in volle opbouw. In het bijzonder aan het ticket- en experience platform dat deel zal uitmaken van future-of-events.be wordt er momenteel non-stop gewerkt, maar we zien de eindhalte dichterbij komen!

In een notendop: op deze pagina vind je binnenkort meer informatie over de venootschap Future of Events, de waarden waar we voor staan, wie we zijn, welke merken hieronder vallen en wat we willen doen met Future of Events, inclusief toegang tot verschillende media en persruimtes.

Waarom zetten we deze pagina's dan al online? Wel, op deze manier kunnen we meten welke pagina's het meest verkeer genereren en op basis van die data kunnen we verdere prioriteiten toewijzen aan verschillende onderdelen van deze (en andere) website(s) die wij beheren. Ontwikkelen waar vraag naar is dus!

Heb je nu toch al een dringende vraag en wens je ons graag te contacteren? Stuur dan zeker een mailtje naar support@future-of-events.be. We proberen telkens zo snel mogelijk te reageren, maar gezien de vele vragen die we momenteel ontvangen, vragen we toch enig geduld. Alvast bedankt daarvoor!